Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Føl uden mor - hoppe uden føl ..


Ved en lille opdatering af Markedspladsen for Hest og Pony har vi forsøgt at efterkomme et ønske der flere gange har været fremsat af Heste-Nettets brugere.

Det drejer sig om en ny annoncetype, hvor ejere af heste, der af én eller anden grund er blevet alene, kan søge efter en "makker" til den. Her tænkes i særlig grad på hopper, der har mistet deres føl samt føl, der er blevet moderløse og savner en ammemor. Men også heste, der af anden grund måtte være blevet alene på stald eller fold og derfor savner en selskabshest at omgås - eller ridemæssigt udtjente heste som ejeren ønsker at give et par gode år som selskabshest.

Det afgørende er at der er tale om et fysisk eller adfærdsmæssigt behov for hesten og ikke om ejerens eventuelle salgs- eller brugsmæssige ønsker. Det er ligesom ved rideparts-annoncer gratis at oprette "makker"-annoncer.

Samtidig har vi sammenlagt kategorierne "Hest udlånes/udlejes" og "Pony udlånes/udlejes", da der har vist sig at være et beskedent antal annoncer i hver af disse kategorier.

Vi håber at Heste-Nettets brugere vil hjælpe med at gøre opmærksom på den ny annoncemulighed, hvis og når de oplever tilfælde, hvor heste har mistet deres mor, føl eller har behov for socialt samvær med en anden hest.

Mvh,
Heste-Nettet

 

Tilføjet d. 19-05-2004 kl. 04:02 af i kategorien Nyt fra Heste-Nettet.dk.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider