Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

God start for Hingstekåringen og Hest & Rytter

Allerede fredag formiddag var der godt gang i Messecenter Herning. Hal C og D vrimlede med glade mennesker som var på udkig efter gode tilbud på Hest & Rytter messen - og fristende tilbud dem var der mange af!

I hal E var der løsspringning for de 3 og 4 årig hingste. Hingstene havde svært ved at koncenterer sig og det resulterede i en del afbrydelser samt publikum blev bedt om at forholde sig i ro når hingstene sprang. Derefter var der ingen problemer og hingstene viste med flot præstation hvad de kunne.

Dagens første springklasse, klase 8 forgik i hal B. En LA spingning hvor klassen var åben for alle hingste hvor 15 hingste var med. Sejren gik til Rudi Telgenhof og den 6 årig hingst Rockland DVH 772.

Dagen blev afsluttet med gallashowet 2004 som i år kunne fejre sit 25 års jubilæum i Messecenter Herning. Gallashowet havde i år ikke noget tema men lagde vægt på sit 25 års jubilæum. Et flot show med mange gode og sjove opvisninger som sent vil blive glemt. Så dem som skal se Gallashowet i aften har virkelig noget at glæde sig til.


 

Tilføjet d. 06-03-2004 kl. 11:12 af i kategorien Nyt fra Heste-Nettet.dk.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider