Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Vigtigt nyt vedr. Markedspladsen


Heste-Nettets ny Markedsplads for Hest og Pony har nu fungeret gennem en periode, og vi har foretaget mindre justeringer på basis af den feedback vi har fået fra brugerne.

Som tidligere varslet indfører vi nu (mandag d. 1 december) betaling for bedæknings- og salg/bytte/udlåns-annoncer for hest og pony. Udover online-betaling er der indført mulighed for annoncebetaling ved overførsel til bankkonto. Da dette kræver en del administration, vil der blive opkrævet et gebyr på 25 kr pr. overførsel.

Videoupload tilbydes på månedsbasis, svarende til løbetiden for salg/bytte/udlåns-annoncer, hhv. på årsbasis svarende til løbetiden for bedækningsannoncer, hvorved prisen bliver meget attraktiv.

Herudover formidler Heste-Nettet serviceydelser i relation til annoncering. Det drejer sig f.eks. om hjælp til indscanning af billeder, digitalisering af video, oprettelse af annoncer, foto/video-optagelse m.m. Det er ikke Heste-Nettet selv, der tilbyder dette, men "serviceagenter", som Heste-Nettet har tillid til.

Der lukkes for oprettelse af bedækningsannoncer for hingste, der ikke er avlsgodkendt af et anerkendt avlsforbund. Eksisterende annoncer for ikke-godkendte hingste udløber pr. 31/12/2003.

Såvel ved aktivering som forlængelse af annoncer opdateres annoncedatoen, så hesten kommer "øverst" i standardvisningen. Enkelte har også ledt i en forkert kategori efter deres salgsannonce. Derfor er der nu lavet direkte link fra "Dine Heste" til de korrekte kategorier.


 

Tilføjet d. 30-11-2003 kl. 21:08 af i kategorien Nyt fra Heste-Nettet.dk.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider