Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Uro på serverfarmen (fortsat)


Som tidligere beskrevet gik det ikke stille af, da Lando sidste uge gjorde sin entré på Heste-Nettets serverfarm.

Kort efter at Lando var installeret på serverfarmen hos Jay.Net fik Heste-Nettets gamle server, Cavan, et alvorligt nedbrud. Tirsdag fik Cavan to af sine 3 harddiske udskiftet, og er nu under genoptræning med helt ny og hurtigere versioner af sine programmer. I mellemtiden har Lando måttet trække hele Heste-Nettet og viste sin kraft ved allerede tirsdag at sætte rekord med 12897 besøgende.

Om få dage skulle Cavan være fuldt på banen igen og dele trækket med Lando, som det var planlagt fra sidste uge. Vi arbejder dog stadig på at rette mindre fejl og uhensigtsmæssigheder, som dels er en følge af nedbruddet og dels af en kraftig opdatering af database og webserver programmer. Problemerne har desværre betydet et afbræk i arbejdet på den ny markedsplads som skulle være introduceret den 15 maj. Den vil nu først blive færdiggjort når serverproblemerne er helt overstået, og forventes lanceret 1 juni.

Vi takker for alle de henvendelser vi har fået om fejlene rundt omkring på Heste-Nettet. Vi har samtidig lært en del af uheldet, som vi forsøge at bruge konstruktivt til at sikre mod gentagelse af sådanne problemer.

 

Tilføjet d. 15-05-2003 kl. 04:16 af i kategorien Nyt fra Heste-Nettet.dk.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider