Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Interwiev med Thomas Velin


Heste-Nettet har netop talt med den 27-årige springrytter Thomas Velin, som er på vej til Geneve for at deltage i sin 5. afdeling af World Cup kvalifikationerne.

Thomas er glad for, at resultatet af dopingprøven endelig er kommet. Resultatet var negativt. Det betyder at ingen af de to udvalgte heste, Thomas Velin's, Godsend Du Reverdy og Katie Prudent's, Caucalis var dopede. Thomas blev ved hans efterfølgende stævne igen udtaget til dopingkontrol.

Nu da resultaterne foreligger er Familien Velin's navn heldigvis renset, for de grumme rygter og den voldsomme mistanke der har svirret i luften i hesteverdenen de seneste måneder.

Thomas er derfor ved godt mod og har valgt at se fremad. Det fortjener hans heste, da de alle går kanont ligenu, specielt den 11-årige avlshingst Equest Carnute er på toppen i øjeblikket.

Vi spurgte Thomas om de rygter, der har været omkring ham og hans familie så var stoppet, til dette kunne han blot svare, at han ikke ville svine nogen til i pressen. Den form for markedsføring af sig selv brød han sig ikke om, men det forsvandt rygterne desværre ikke af.

Det får jo en til at tro, at der er mere end blot en doping-sag bag rygterne. Og at det er Thomas som skal ligge ryg til alle problemerne inden for den danske hesteverden, styrker jo blot denne mistanke.
Det er bare sørgeligt, at denne hetz skal fortsætte mod den danske toprytter, som tænker meget på hans hestes velfærd og hellere takker nej til et stævne, hvis en hest har brug for en hviledag, end presser sin hest ud over evne.

Thomas håber på at se sine danske fans til forårets stævne på Vilhelmsborg.

Til Heste-Nettet's brugere vil Thomas godt ønske en god jul og et godt nytår. Han lovede i øvrigt at kigge forbi og hilse på os, når han får lidt mere tid.

 

Tilføjet d. 10-12-2002 kl. 15:41 af i kategorien Nyt fra Heste-Nettet.dk.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider